luni, 15 februarie 2010

Valentine's Day

Pentru mine 14 februarie nu are nicio semnificaţie pentru că este o sărbătoare importată, comercială şi oarecum exagerată. Vă spun sincer că apreciez mult mai mult 1 Martie şi 8 Martie decât această Valentine's Day. Poate exagerez eu, sau sunt de modă veche, dar când ofer un cadou sau o floare trebuie să fie pentru ceva ce simt şi eu că trebuie, că este ziua cuiva, că sărbătoresc 10 ani de când suntem împreună, 2 luni de la primul sărut dar nu pentru că spun alţii că este ziua îndrăgostiţilor. Poate nu toţi sunt îndrăgostiţi, ce toţi sărbătorim ziua gay? Oare ei sărbătoresc Valentine's Gay? (no offense)
Nu o văd decât ca un prilej ca magazinele să vândă jucăriile de pluş rămase de anul trecut, striperii să facă şi ei câteva spectacole şi florăriile să crească preţurile pe ideea că dragostea nu are preţ. Eu zic că are şi unul foarte mare în această zi "specială".
Uite aşa Bănică a mai vândut şi el câteva cd-uri cu ocazia asta.

Am iniţiat un sondaj pentru că sunt foarte curios să aflu părerea voastră - Crezi că Valentine's Day este o sărbătoare comercială?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai o opinie de ce să nu o exprimi?