luni, 18 ianuarie 2010

"3 numere"

De câteva zile în Bucureşti (unde în altă parte?) au apărut faimoasele numere de înmatriculare cu 3 cifre. Bineînţeles că primul venit, primul servit. Cocalarii nu puteau să rateze o şansă ca asta şi au dat năvală în Pipera să-şi înşusească "etichetele". Să nu mă înţelegeţi greşit, pentru că nu sunt împotriva celor de bună credinţă care trebuie să-şi înmatriculeze maşinile şi primesc automat astfel de numere de înmatriculare, ci împotriva celor care prin alegerea numerelor încearcă lumii să-i transmită ceva. Îmi vine deja să râd când mă gândesc că o să vedem pe stradă, dacă nu a apărut deja, un BMW obosit de care germanii încearcă de 10 ani să scape de el, cu numărul B 999 SEX sau B 666 DVL. La volan va fi un mare lanţ de tinichea ce va avea ataşat un pitic cu părul gelat şi foarte zâmbitor. Îmi şi imaginez cum bou-bălţii se gândeşte cât de important este şi cum rabla lui de BMW nu mai este doar din 1900 toamna ci din 1900 toamna cu plăcuţe de înmatriculare cu 3 cifre. Din ciclul românul face haz de necaz, acum fiind vorba de "necazul" unora (prostia omenească), vă sugerez să împărtăşiţi exemplele de care vă loviţi în trafic, sau nu.

6 comentarii:

  1. Sincer, nu am vazut pana acum nici o masina cu numar din 3 cifre, dar daca am sa intalnesc o astfel de masina pe strada, am sa revin cu detalii picante cu privire la "posesor" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Traim in Romania, ce pretentii ai? Cocalari sunt cata frunza si iarba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Începutul e bun! Continuă!
    Să ai o zi minunată în fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut un Hummer cu numar de inmatriculare B-100-HUM

    RăspundețiȘtergere
  5. Am eu un prieten care şi-a vândut maşina acum câteva zile, şi-a luat alta, şi l-am întrebat dacă îşi păstrează numerele (ştiam că erau preferenţiale) şi mi-a zis că nu. Omu' îşi pune aceleaşi combinaţii de litere dar vrea alte cifre(şi o perioadă o să fie singurul "şmecher" din departament cu 3 cifre)...nice, nu? Exemplele sunt asa de aproape că nici nu ne dăm seama.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut astazi pe strada o masina cu numarul B-222-ZUM. Masinuta era draguta (nu ma pricep la marci), dar din pacate nu am vazut posesorul masinii, ca sa imi dau seama daca era cocalar, sau doar un om care abea si-a cumparat masina si si-a inmatriculat-o.

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai o opinie de ce să nu o exprimi?