miercuri, 12 mai 2010

...

        Să trăiţi bine!!! Acesta era sloganul Atotputernicului, Comandant Suprem, Căpitan de România şi niciodată Preşedinte, în 2004, când românii primeau iluzii, când românii au crezut că vom intra în rândul lumii, că viaţa ni se va schimba în mai bine. 
        Acum în 2010 românii nu doar că nu mai au iluzii dar nici perfuzii nu vor mai primi, manualele le vom moşteni de la fraţii mai mari la fel ca pe vremea lui Ceauşescu, iar statutul social pentru mulţi va fi cel de sclav al unui sistem care lucrează împotriva cetăţeanului indiferent că este bugetar sau particular.
        Până acum un an era mândru Guvernul că intră bani în ţară de la românii ce lucrează afară şi cum ei ridică România şi ajută la modernizarea ei...aş vrea să ştiu ce o să le spună primul-ministru părinţilor care işi sacrifică viaţa, familia şi sănătatea despre faptul că banii lor sunt puţini şi că vor trebui să muncească mai mult şi să trimită mai mulţi bani (pe care dacă nu-i confiscă) să poată copiii şi cei rămaşi aici să plătească întreţinerea, lumina şi gazele.
       Asta nu e criza mondială ci în viziunea mea este prostia, neputinţa şi lăcomia celor care au avut putere de decizie în ultimii 2 ani de zile. Mă gândesc că în imbecilitatea lor de a face rost de bani vor mări taxele şi accizele la pâine, apă şi nu mai ştiu eu ce, şi le vor micşora la arme, bijuterii şi yahturi ca să ne apucăm de haiducie sau să ne eliminăm singuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai o opinie de ce să nu o exprimi?