vineri, 26 februarie 2010

Să mâncăm...dacă avem ce

Am fost la meci (Urziceni-Liverpool) şi după ce m-am bucurat o juma de oră, m-a plouat o oră şi m-am supărat 5 minute am plecat cu amicii să bem o bere şi să mâncăm ceva. Ne-am oprit la vestitul "LA MAMA" (piaţa Alba Iulia) unde am dat fiecare comanda de bere şi ceva de mâncare. Eu mi-am luat ciorbă de burtă, după ploaie aveam chef, şi ni s-a spus că durează 20 de minute pentru nu ştiu ce comandase cineva. Am zis atunci să ne aducă la toţi odată comanda. Am dezbătut drumul până la stadion (groaznic), atmosfera (drăguţă), lumea (mai civilazată decât la meciurile Stelei), jucătorii (ai lor mai buni decât ai noştri), până când vine omu' şi aduce comenzile tuturor mai puţin a mea - Nu mai avem carne, numai zeamă! ...WTF? Dacă vreţi zeamă fără carne, ştiţi unii mai cer doar zeamă fără carne, dacă doriţi vă putem servi.
Băi nene, deci a venit să-mi spună asta după 20 de minute şi după ce tuturor le adusese comanda iar el insista să mănânc doar zeama. M-am uitat în jur să nu fiu la camera ascunsă, la boiling point ceva de genul. Nici nu ştiam cum să reacţionez. L-am rugat să nu mai insiste că e penibil şi să ia smântâna şi tacâmurile că nu am ce să mănânc cu ele (pe alea le-a adus). Am rămas că doar nu se ridicau toţi de la masă pentru un idiot şi ne simţeam şi bine, aşa că am mai luat o bere şi am mâncat o şaorma pe drumul spre casă. Bineînţeles că am plătit cu cardul şi bacşişul o să-l ia de acolo :))
E a doua oară când plec dezamăgit de la restaurantul ăsta şi culmea din locaţii diferite. Clientul nostru, stăpânul nostru este un vis în Românica noastră.
Pe voi ce vă enervează sau ce v-a enervat într-un restaurant?

PS       Pe mine m-au mai enervat cei de la Caru cu Bere că săptămâna trecută am făcut rezervare şi au ajuns câţiva prieteni înaintea mea, am fost condus la masă la etaj unde erau o parte iar peste drum altă parte. Am plecat cei puţini la cealaltă masă şi după ce s-a strâns grupul la vreo 20 de minute a venit şeful de sală că să ne mută că am facut 2 rezervări.

Un comentariu:

Dacă ai o opinie de ce să nu o exprimi?